Border Agility Team BAT ry

Border Agility Team (BAT) on vuonna 2006 perustettu agilityseura, joka perustettiin entisen Borderterrierikerhon agilityjaoksen (Bortk) seuraajaksi. Yhdistyksen kotipaikka on Vantaa.

BAT Ry on sitoutunut noudattamaan Suomen Agilityliiton 'Hyvä koiranpito agilityssä' - ohjeita. Yhdistyksen tarkoituksena on agilityurheilun edistäminen harrastus-, kilpailu- ja huippu-urheilumuotona sekä yhteistyön ylläpitäminen alan yhdistysten ja yhteisöjen kanssa.

Agilitykoulutusta tarjotaan jäsenille viikottain. BATilla on hyvät harjoitusmahdollisuudet Ojangon koiraurheilualueella Vantaalla, missä ulkona on käytössä kolme täysimittaista kilpailukenttää. Talvikaudella harjoitellaan Racinel Areenalla - lämpöisessä sisähallissa.

BAT tunnetaan aktiivisuudesta ja hyvästä yhteishengestään. Seura järjestää useita virallisia kilpailuja vuosittain ja osallistuu myös muihin tapahtumiin.